Miniserie over AI: prompt-engineering, ChatGPT-plugins en GPT Store

00:00:00
/
00:49:06

16 April 2024

49 mins 6 secs

Your Hosts
Special Guests
Tags

About this Episode

Wat is het verschil tussen ChatGPT, GPT-plugins en GPT Store? Hoe kun je een prompt finetunen om tot een beter resultaat te komen? En hoe kun je je als bedrijf onderscheiden met AI? In deze derde aflevering over artificial intelligence en machine learning gaan we in op prompt-engineering en het optimaliseren van AI-toepassingen. Engineers Leonard Punt en Yoshio Schermer geven voorbeelden van AI-apps die ze gebouwd hebben, van het zogenaamde finetuning, en van alternatieven voor OpenAI's GPT. Ook delen ze een stappenplan voor AI-cases en vertellen ze hoe bedrijven kleine GPT-apps kunnen maken voor een specifieke toepassing.

Episode Links

  • Eerste episode over AI: introductie — Engineers Leonard Punt en Thijs Suijten leggen uit waar ChatGPT opeens vandaan komt en op welke manieren AI relevant is voor organisaties.
  • Tweede episode over AI: content generation & modification — In deze tweede aflevering over AI gaan we in op het maken en aanpassen van content met artificial intelligence en machine learning.
  • SnapMarktplaats — Yoshio maakte een custom ChatGPT die zoekopdrachten op Marktplaats kan doen op basis van een foto. Met die zoekresultaten bedenkt het een geschikte prijs, passende titel en beschrijving voor hetgeen je wilt verkopen.
  • Beginnen met AI — Door inzichten uit onze projecten te delen, samen praktische toepassingen te onderzoeken, en ideeën snel te prototypen helpen wij organisaties om stap voor stap aan de slag te gaan met AI.