Miniserie over AI: introductie

00:00:00
/
00:44:30

20 February 2024

44 mins 30 secs

Your Hosts
Special Guests
Tags

About this Episode

Waarom is AI plotseling zo groot geworden? Moet je er wat mee als bedrijf? En hoe begin je dan met het trainen van een AI-model? In deze eerste aflevering van een miniserie over artificial intelligence en machine learning komt de basis aan bod. Engineers Leonard Punt en Thijs Suijten leggen uit waar ChatGPT, Midjourney, DALL-E en dergelijke vandaan komen, op welke manieren kunstmatige intelligentie relevant is voor organisaties en hoe je een AI-model traint om beren te herkennen. In onze volgende podcasts rond AI gaan we dieper in op GPT, content genereren met AI, search met AI en computer vision.

Episode Links

  • De grote omslag in AI — Waarom machine learning nu voor ieder bedrijf toegankelijk en relevant aan het worden is.
  • Real-time AI-wildcamera — Hoe onze tech for good venture Hack The Planet 's werelds eerste AI-wildcamera ontwikkelde voor de bescherming van bedreigde diersoorten.
  • Beginnen met AI — Door inzichten uit onze projecten te delen, samen praktische toepassingen te onderzoeken, en ideeën snel te prototypen helpen wij organisaties om stap voor stap aan de slag te gaan met AI.
  • Tweede episode over AI: content generation & modification — In deze tweede aflevering over AI gaan we in op het maken en aanpassen van content met artificial intelligence en machine learning.
  • Derde episode over AI: content generation & modification — In deze derde aflevering over AI gaan we in op ChatGPT, de mogelijkheden van het finetunen van prompts en de kansen voor bedrijven om kleine GPT-apps voor een specifieke toepassing te maken.