Miniserie over AI: content generation & modification

00:00:00
/
00:47:39

5 March 2024

47 mins 39 secs

Your Hosts
Special Guests
Tags

About this Episode

Hoe kun je met AI content maken en aanpassen? Waar begin je, als je AI wilt inbouwen in een bestaand digitaal product? En wat gebeurt er als AI de interfaces van websites en apps overbodig maakt? In deze tweede aflevering over artificial intelligence en machine learning gaan we in op content generation en modification met AI. Gasten Daan Giesen (CEO LessonUp) en Roelf-Jan de Vries (AI-expert Q42) vertellen hoe ze aan educatieplatform LessonUp AI hebben toegevoegd om docenten in het onderwijs sneller interactief lesmateriaal te laten genereren. Een mooi voorbeeld van eerste idee en prototype tot vervolgstappen en toekomstdromen!

Episode Links

  • Eerste episode over AI: introductie — Engineers Leonard Punt en Thijs Suijten leggen uit waar ChatGPT opeens vandaan komt en op welke manieren AI relevant is voor organisaties.
  • LessonUp — Met LessonUp maak je binnen een handomdraai de meest boeiende, leerzame en interactieve lessen.
  • AI-lesgenerator van LessonUp — Sneller interactief lesmateriaal genereren dankzij AI.
  • Beginnen met AI — Door inzichten uit onze projecten te delen, samen praktische toepassingen te onderzoeken, en ideeën snel te prototypen helpen wij organisaties om stap voor stap aan de slag te gaan met AI.
  • Derde episode over AI: content generation & modification — In deze derde aflevering over AI gaan we in op ChatGPT, de mogelijkheden van het finetunen van prompts en de kansen voor bedrijven om kleine GPT-apps voor een specifieke toepassing te maken.